صادرات پارافین مایع

صادرات پارافین مایع به عنوان یکی از مشتقات نفتی توسط شرکت بازرگانی افشین کرمی Irplastics انجام می پذیرد و یکی از خدماتی است که در این شرکت ارائه می شود. در این مقاله درباره نحوه صادرات و ویژگی و کاربرد این محصول مطالبی را خواهیم گفت پس تا به انتها با ما باشید.

پارافین مایع چیست ؟

پارافین مایع یا روغن معدنی یک مایع روغنی شفاف، بی رنگ، بی بو یا تقریباً بی بو می باشد که از هیدروکربن های اشباع به دست آمده از نفت تشکیل شده است. نفت حداقل 400 سال قبل از میلاد مسیح به عنوان دارو استفاده می شد و اولین استفاده داخلی از نفت تصفیه شده به سال 1872 برمی گردد، زمانی که رابرت آ. چزبرو حق اختراع ساخت «محصول جدید و مفید از نفت» را دریافت کرد. در سال 1913، استفاده از آن را به عنوان درمانی برای استاز روده و یبوست مزمن توصیه کرد.

محبوبیت پارافین مایع به عنوان درمانی برای یبوست و انکوپرزیس در درجه اول از تحمل پذیری و سهولت تیتراسیون آن ناشی می شود. پارافین مایع در انواع دارویی ، بهداشتی ، صنعتی و خوراکی عرضه می شود. دمای جوش این محصول 175 درجه سانتی گراد و دمای تبخیر آن 265 درجه سانتی گراد می باشد و در مقابل عوامل خارجی مثل تابش نور آفتاب حالت درخشندگی ندارد و هم چنین یک روغن معدنی چسبناک محسوب می شود.

اگر پارافین مایع از زغال سنگ و چوب استخراج شود به آن قطران می گویند ولی استخراج این محصول به طور عمده از نفت صورت می پذیرد.

صادرات پارافین مایع

انواع پارافین مایع و کاربردها

پارافین مایع به دو صورت نفت سفید و روغن معدنی عرضه می شود. نوع اول یعنی نوع نفت سفید به عنوان سوخت مورد استفاده قرار میگیرد و در زمان سوختن هیچ گونه بو و دودی تولید نمی کند که داشتن همین ویژگی این محصول را بسیار جذاب کرده است.

نوع دوم یعنی روغن معدنی تنوع در کاربرد دارد یعنی در تولیدات دارویی و آرایشی و پزشکی مورد کاربرد است. در مصارف پزشکی به عنوان ماده مصرفی در ملین ها، روان کننده های چشمی ، اگزما و در ترکیبات پنی سیلین مورد مصرف است. در لوازم های آرایشی و بهداشتی نیز استفاده از ان رواج دارد به عنوان مثال در کرم های مرطوب کننده ، لوسیون های نرم کننده خشکی و … استفاده می شود. جهت صادرات پارافین مایع با ما تماس بگیرید.

صادرات پارافین مایع

سایر کاربردهای پارافین مایع

همان طور که گفته شد این محصول دارای تنوع در کاربرد است که دو مورد مهم و شاخص آن را در قسمت قبل نام بردیم اما دیگر کاربردها به شرح زیر می باشد :

  • روان کننده در محیط های صنعتی
  • کاربرد در فیلترهای هوا
  • مایع هیدرولیک در ماشین آلات
  • روغن کاری دستگاه ها در نساجی
  • استفاده در حشره کش های کشاورزی
  • درخشان کردن میوه ه

مزایای استفاده از پارافین مایع

از جمله مزایای مهمی که استفاده از این محصول دارد ان است که نسبت به بنزین دارای میزان خطرات پایین تری است و بدون بو و دوده می شود که همین خاصیت یعنی در وقت سوختن تمیزتر می سوزد و از بنزین بسیار بهتر است. میزان تحمل گرما در پارافین مایع نسبت به دیگر سوخت ها بسیار بالاتر است در نتیجه گزینه امن تری نسبت به دیگر سوخت ها محسوب می شود.

صادرات پارافین مایع

نکات ایمنی

لازم است که در هنگام کار از ماسک ، دستکش و لباس مخصوص استفاده شود چرا که این محصول به صورت خام سمی است. در صورت تماس با پوست و چشم به سرعت با آب شسته شود.

 

صادرات پارافین مایع

صنعت پارافین در سال های اخیر با رشد بسیار چشمگیری رو به رو بوده است و اصلی ترین چالش در این بخش رقابت شدید در این بخش به دلیل تعدد صادرکنندگان و تولید کنندگان این محصول می باشد. این رقابت و در کنار ان تغییرات قیمتی دربازارهای انرژی تاثیر به سزایی در قیمت نهایی این محصول داشته اند.

 

تامین کننده اصلی پارافین مایع صادراتی

شرکت بازرگانی افشین کرمی Irplastics با بیش از یک دهه تجربه فعالیت در این بخش تامین کننده اصلی پارافین مایع جهت مصرف داخلی و جهت صادرات آن می باشد. این شرکت مواد اولیه درجه یک را به قیمت به روز و منصفانه به تجار و علاقه مندان به فعالیت در این بخش ارائه می دهد.

لذا جهت اطلاع دقیق از نحوه صادرات پارافین مایع و قیمت به روز از طریق شماره های درج شده در سایت با همکاران ما تماس بگیرید و از مشاوره رایگان ما بهره مند شوید.

 

Rate this post