کامپاند با کربنات کلسیم

کربنات رایج ترین ماده پر کننده در صنایع رنگ ، پلاستیک سیم و کابل ، چسب و رزین و صنایع شیمیایی است . برای استفاده از کربنات در کامپاند پلیمر نیازمند مش بالاتر از 800 هستیم تا در مواد به خوبی پراکنده شود .

انواع کربنات کلسیم

کربنات کلسیم به دو نوع معدنی و رسوبی تقسیم بندی می شود .

کربنات رسوبی از سنتز کزبنات کلسیم به روش هیدراته کردن آهک زنده با کلسیم به دست می آید و دانسیته آن بین 0.5 تا 0.7 است .ذرات آن ریز تر و حتی نانویی هستند .

کربنات معدنی با استفاده از آسیاب پودر سنگ معدن به دست می آید و با توجه به کیفیت پودر خلوص آن متفاوت است و دانسیته ی آن 0.8 تا 1.3 است بنابراین فرآیند پذیری بهتری دارند .

هرچه اندازه ذرات ریز تر باشند ، دانسیته ی بالک آن کمتر است و جریان پذیری مواد آهسته تر می شود به همین دلیل اندازه ی بهینه ی ذرات بایستی انتخاب گردند تا پراکندگی مناسب داشته باشند .

روش های ارزیابی دانه بندی کربنات کلسیم

برای بررسی دیتاشیت کربنات کلسیم میتوان میزان رطوبت و دانه بندی کربنات را آزمون کرد .

دو نوع داده d50 و d90  در دانه بندی مشاهده می شود که d به معنای قطر ذرات است . برای آزمون از دو روش الک کردن و گریندومتر استفاده می شود . بدین صورت که محلول کربنات و آب را از الک عبور می دهند و درصد وزنی مواد باقیمانده روی الک محاسبه می شود . توجه کنید که الک آزمایشگاهی از اندازه 25 میکرون تا 101 میلی متر ساخته شده برای مثال الک نمره 200 یعنی اینکه در هر اینچ الک 200 تا سوراخ وجود دارد .

یکی از روش های اصلاح فرآیند پذیری کربنات coating  با استارئیک اسید است چون کربنات کلسیم ماده قطبی است و امکان انحلال در آب دارد .

محدوده رطوبت مجاز پودر کمتر از 0.2% طبق استاندارد iso787 است .

کامپاندینگ مواد پلیمری موردنظرتان با دیتاشیت درخواستی،  توسط بازرگانی افشین کرمی یا شرکت آوان زر تجازت پیشرو  انجام می‌گردد. می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره در زمینه کامپاند مواد پلیمری و صادرات آن با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

 

Rate this post